Lifestyle

10 films waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt

Wie vindt het nou niet lekker om op de bank te kruipen met een dekentje en een kop thee en heerlijk weg te dromen bij een goede film. Het is mijn favoriete bezigheid om op een vrije avond, na een dag hard werken, te genieten van een goede film. Vandaar deze lijst met 10 paardenfilms waar je waarschijnlijk nog niet eerder van gehoord hebt, maar die zeker de moeite waard zijn om te kijken!

A Horse Tale (2015)

Een gestreste accountant is gehuurd door een familie om hun te helpen voordat de bank de stal failliet verklaart. Met tegenzin gaat Michael akkoord. Als hij op zoek gaat naar een manier om de stal te redden, vindt hij iets wat hij nooit had verwacht.

Race to Redemption (2016)

Na het verlies van haar vader moet een jonge vrouw haar moed vinden om deel te nemen aan de race van haar leven, voordat haar familie alles verliest.

Spirit Riders (2015)

Een rebelse tiener is gearresteerd en wordt een taakstraf opgelegd om te werken bij een paarden therapie ranch. Hier krijgt ze een band met een volbloed  dat ze samen met de eigenaar van de ranch traint.

Texas Rein (2016)

Een ex-cowgirl, wie nu alleenstaande moeder is, liep weg voor haar verleden totdat ze een dringend telefoontje kreeg van haar zieke vader. Cassie besluit te blijven totdat haar vader weer hersteld is. Maar wanneer ze haar vaders top Quarter Horse zag, veranderde haar plannen. Ze wil dat de beste trainer van Taxas het paard uitbrengt op internationale wedstrijden, alleen de ontmoeting met een knappe cowboy zorgt er voor dat ze meer krijgt dan dat ze gevraagd had.

Cowgirls ‘n Angels (2012)

Terwijl een rebels meisje zoekt naar haar vader, komt ze in contact met jonge dames van het trickriding team. Ze werd met open armen ontvangen door haar nieuwe ‘familie’. Het rebelse meisje krijgt een nieuwe passie wat haar leven voorgoed verandert en wat haar misschien ook dichter bij het vinden van haar vader brengt.

Cowgirls ‘n Angels – Dakota’s Summer (2014)

Dakota, een cowgirl en trickrider, komt er op 17 jarige leeftijd achter dat ze geadopteerd is. Terwijl ze bij haar grootvader op bezoek gaat, maakt ze stiekem een plan om achter de waarheid te komen. Uiteindelijk komt Dakota er achter dat familie niet betekent dat je dezelfde genen hebt, maar dat je er voor elkaar bent en een onvoorwaardelijk liefde voor elkaar hebt.

A Sunday Horse (2016)

Na een bijna fataal ongeluk, met een paard waarvan professionals dachten dat hij niet speciaal genoeg was, maakt een amazone haar droom waar door het nationaal kampioenschap springen te winnen.

Emma’s Chance (2016)

Terwijl ze haar taakstraf uitvoert op een paardenopvang, krijgt Emma onverwachts een band met een paard dat vroeger werd mishandeld. Het paard laat niemand op zijn rug. Omdat Emma nieuwe vaardigheden en krijgt zelfvertrouwen, besluit ze een plan te smeden om uiteindelijk de ranch te redden waar ze van is gaan houden.

Rodeo & Juliet (2015)

Een echt stadsmeisje gaat naar het platteland waar zij een heel speciaal paard en een jonge cowboy ontmoet die haar leert barrel racen. Ondertussen komt haar moeder weer in contact met een liefde van 20 jaar geleden.

Storm Rider (2013)

Wanneer haar vader in de gevangenis terecht komt, verliest de verwende tiener Dani alles. Dani moet bij haar oom Sam gaan wonen op een boerderij zonder paarden. Ze neemt de zorg van een muildier op zicht en leer wat er echt telt in het leven.

Bron: IMDb

Advertisements

Categories: Lifestyle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s